Klanten vertellen
Erna Joan
Professional organizer

Klanten vertellen over mij

“Mijn man en ik hadden erg veel moeite om ons huis opgeruimd te krijgen/houden. Er was eigenlijk geen oppervlakte te vinden waar geen spullen op lagen. Dankzij mijn schoonmoeder ben ik met Erna Joan bezig gegaan om ons huis weer een thuis te maken.
Door Erna’s fijne uitleg, rustige aanpak en doeltreffende manier van opruimen is dit verbazingwekkend goed gelukt, ik had van tevoren niet durven denken dat we dit in zo een korte tijd samen konden bereiken.
Aan het einde van het traject was de hele benedenverdieping uitgezocht. Geen overvolle oppervlaktes meer en spulletjes opgeruimd op logische plekken, waardoor ze weer te vinden zijn. En we zien weer dat we in een gezellig huis wonen, in plaats van alleen maar overal spullen te zien.
Naast het goede resultaat heb ik de sessies als erg prettig ervaren, Erna is erg fijn in de omgang en komt altijd met een stralende lach binnen!”

Chantal

“Met de hulp van Erna Joan heb ik geleerd mijn doel voor ogen te houden en me te focussen. In een paar sessies had ik haar methodiek al onder de knie en in de sessies daarna heb ik genoten van haar tips om slim en voor mij toepasselijk op te bergen.
Ze hielp me met haar rust en structuur te focussen en mijn doel voor ogen te houden.
Ze maakte nooit de keuze voor mij, maar coachte me op een begripvolle en ondersteunende manier.
Bij elke twijfel over wat ik met iets moest doen bespraken we die twijfel, gaf ze me mogelijkheden en maakte ik zelf de beste keuze die aansloot bij mijn eigen doel.
Zo leerde ik ook meer over mezelf en waarom ik vasthoud aan bepaalde spullen.

De methodiek, de handvatten en tips van Erna Joan pas ik inmiddels bijna als vanzelf toe, waardoor ik meer rust en ruimte ervaar in zowel mijn huis als mijn hoofd. Ik ben me veel meer bewust van wat ik aanschaf en wat ik bewaar. In een jaar tijd heb ik met Erna Joan iets geleerd waar ik mijn hele leven profijt van ga hebben en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

Niki

“Ik wilde kleiner wonen. Van 2 onder 1 kap naar een appartement.
Erna Joan heeft mij op een goede en fijne manier geholpen met vorige huis op te ruimen en zo klaar te maken voor verhuizing en overdracht.
Zij weet van aanpakken, helpt zelf ook mee en stimuleert om afscheid te nemen van spullen en te behouden wat waardevol is. Ze heeft altijd praktische dingen bij zich en vele tips die echt helpen.
Het appartement heeft zij mee ingericht. Zij heeft mij geholpen en voorzien van tips om de beperkte ruimte zo praktische mogelijk te benutten.  En dat het ook werkt voor mij. Ik ben erg blij geweest met haar.
Zonder haar had ik dat nooit zo voor elkaar gekregen.
Alle lof!”

Hans

 

“Ik heb Erna gevraagd om mij te helpen met opruimen en ook opnieuw organiseren van spullen in mijn huis.
Ik zag er erg tegenop omdat ik wat minder mobiel ben geworden en dacht dat het daarom niet zou lukken, maar nu heb ik niet alleen een opgeruimd huis maar vooral ook een “opgeruimd hoofd”.
Erna luistert naar je en behandelt  jou én je spullen met respect.
Ze laat je door het stellen van goede vragen, nadenken over en besluiten wat je wit houden en wat je niet- meer – nodig hebt. Ze jaagt je niet op maar gaat tegelijk ook doortastend te werk.
Ze is een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik kan haar van harte aanraden!
Dank je wel Erna!”
 
Jolanda Dasselaar
 

“Voor het opruimen en ordenen van knutselspullen heb ik de hulp van Erna Joan gevraagd.

Ik heb haar hulp als heel prettig ervaren. Ze stelt de juiste vragen en gaf mij net de zet die  ik nodig had. 

Ik kan de spullen nu goed vinden en heb weer het overzicht. 

Ze heeft een fijne benadering.

 
Dank je wel Erna Joan!”

Marije

“Ik ben zo blij dat ik mijn huis ben gaan ontspullen! Erna Joan hielp me om véél meer los te laten dan ik op mezelf had kunnen doen, en ik ben echt verbijsterd hoe ver de effecten reikten in mijn leven. Naast dat mijn huis gewoon lichter en prettiger aanvoelt nu, is het na het opruimen bijvoorbeeld ook makkelijker voor me om gezond te eten. Het opruimen was een groot project, maar er is zoveel oude ballast weggevallen!”

Loes

“Erna Joan is een zeer betrouwbaar en uiterst vriendelijk.
Ik heb het bijzonder druk en heb geen tijd om netjes en gestructureerd te plannen, daarvoor heb ik Erna in de arm genomen en daar ben ik zeer blij mee.

Niets is teveel gevraagd en ze staat altijd direct voor me klaar.

Een echte aanrader!”

Lidwien Janssen – Peters

“Ik heb Erna Joan in de arm genomen om mijn garage op te ruimen. Door de jaren heen is die overvol geraakt. Erna Joan heeft me geholpen om door de spullen te gaan: wat wil ik houden en wat kan weg. Daarna hebben we samen een goed opberg systeem bedacht. En ook een manier om het geordend te houden!

Heel blij met het eindresultaat!”

Sophie 

“Het was fijn kennis te maken met Erna Joan. ze heeft me super goed geholpen met het opruimen en ordenen van het speelgoed van mijn kinderen.
Alles heeft nu een vaste en logische plek gekregen.
Samen met de kinderen ruim ik nu makkelijk op en kunnen we alles weer vinden.

Bedankt.”

Sandra

“Erna Joan heeft me goed geholpen mijn huis op orde te krijgen.
Ik keek er eerst tegen op, maar door haar rust en fijne aanpak kreeg ik de smaak te pakken.
Het was een hele fijne samenwerking!”

Cokkie